Mañana Mañana presenteert in samenwerking met het befaamde podium De Hip uit Deventer een nieuw, exclusief nachtprogramma: De Hip Glitterdisco, met een keur aan spraakmakende DJ’s. Onder andere Eus Akyol, Michiel Romeyn en Frank Evenblij nemen plaats achter de draaitafel. Zo worden DJ-duo Starsky & Hutch met hun 5000 stuks tellende singletjescollectie bijgestaan door een reeks kleurrijke figuren met een verrassende, dansbare muzieksmaak. De Hip Glitterdisco wordt een vuige, veelkleurige thuishaven voor alle nachtbrakers die alles willen behalve slapen en na middernacht nóg verder van de grijze massa willen geraken.

De Hip Glitterdisco vormt straks op Mañana Mañana het glinsterende afvoerputje van onze festivalnachten. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de Glitterdisco er speciaal voor alle campinggasten zonder enige behoefte aan een gezonde nachtrust. Want vanaf klokslag middernacht trapt de Hip Glitterdisco af in de Koepel, de afterpartylocatie exclusief voor campinggasten. Een keur aan verrassende DJ’s levert een spectaculair nachtprogramma. Op zondag verhuist de Hip Glitterdisco naar de Totempalentent voor de grote finale van het festival, toegankelijk voor daggasten én campingbezoekers.

Tussen de optredens van achtereenvolgens Boogie Beasts, Convoi Exceptional en Jungle By Night houdt de Hip Glitterdisco de boel zondagavond genadeloos aan de gang voor de apotheose van het festival in Laren.

© Foto: Mañana Mañana