Het huidige wekelijkse politieke programma over Bronckhorst dat op de donderdagavond tussen 18:00 en 19:00 uur bij Radio Ideaal te horen is, krijgt vanaf 1 januari 2024 een kleine metamorfose.

Wat gaat er precies veranderen? Vanaf januari is er niet één gast, maar zijn er twee politieke gasten. Met deze gasten gaat de presentator in gesprek over politieke zaken binnen de gemeente Bronckhorst. Het eerste halfuur is een lid van het college te gast en het tweede halfuur een raadslid van een andere politieke partij. Wat er verder verandert is dat de presentatie van dit programma niet meer alleen in handen is van Lammert Blikman. Naast Lammert zullen Frank Fukking, Rita Lubbers en Wilma Huijzers om beurten de presentatie verzorgen. Ook willen we u als luisteraar meer bij het programma betrekken. Hoe we dat gaan doen, daar komen op een later moment bij u op terug.

Met deze veranderingen bieden we een gevarieerd en dynamisch programma aan u als luisteraar en geïnteresseerde in de lokale politiek. Daarnaast zal deze aanpak bijdragen aan een evenwichtige en inclusieve weergave van de standpunten en ideeën van onze vertegenwoordigers in het college en de gemeenteraad van Bronckhorst.

In de uitzending van 21 december 2023 stellen alle presentatoren zich aan u voor.

© Foto: RTV Ideaal / Jeffrey van Londen