Feestfabriek Alles Komt Goed BV, de organisatie achter het Zwarte Cross-festival, presenteert een opwindende toevoeging aan het al indrukwekkende programma: Het Stadsplein. Dit plein biedt een unieke oase voor zowel stedelingen als plattelandsbewoners.

Je vindt op het plein o.a. gezellige kroegen, livemuziek, een toegewijde tattooshop voor Nozem-fans, Gaycafé De Kast, een Zwarte Cross Sneakers flagshipstore en een sfeervolle fonteinbar, Café Harder! Ook de hongerige festivalgangers kunnen genieten van Oosters Eethuis Wa Haj Wa Woj van Mr. Long. Er is volop vermaak in De Speelkamer van Chocomel, Verhalencafé Het Ezelsoor en je kunt je muzikale talenten tonen op The Busker Open Podium en achteraf ontspannen met een heerlijke cocktail bij de Temple Bar van The Busker.

Het Stadsplein betekent een indrukwekkende uitbreiding van de legendarische Zwarte Cross Kroegenstraat. Deze authentieke straat is nu getransformeerd tot een sfeervol plein met meer dan 10 karakteristieke grachtenpanden voor een onvergetelijke ervaring.

© Foto: Zwarte Cross