De gemeentegids 2022/2023 van de gemeente Lochem is uit. In de gemeente Lochem zijn verschillende afhaalpunten waar deze gids opgehaald kan worden. Ook online is de gids te bekijken op www.lochem.smartmap.nl.

Lezers vinden in de nieuwe gemeentegids antwoord op de meest gestelde vragen per onderwerp. Regelmatig is er bij de informatie een verwijzing naar www.lochem.nl of naar andere websites. Behalve plattegronden en een straatnamenregister bevat de gids een beschrijving van het gemeentebestuur, raadsinformatie, politieke partijen en de verschillende dorpsverenigingen.

Als extraatje staan er dit keer vier recepten van bakkers uit de gemeente Lochem in. Zo kunnen lezers zelf lekkernijen maken en opeten. Verder geeft de gids zoals andere edities een overzicht van verenigingen, instellingen en organisaties in de gemeente. Ook in alle dorpskernen van de gemeente Lochem bevinden zich afhaalpunten waar de gemeentegids te verkrijgen is. kijk voor alle afhaalpunten en meer informatie op www.lochem.nl.

Foto: Gemeente Lochem