Op woensdag 22 november is er in en om bloem & cadeau Hassink weer een gezellige sfeerproeverij. Acht lokale ondernemers willen de mensen graag alvast in de sfeer laten komen voor de komende decembermaand. Het doel is vooral de mensen erop attenderen dat er in hun eigen woonplaats bij lokale ondernemers van allerlei producten te koop zijn die voor een prachtige feestmaand kunnen zorgen

De bezoekers kunnen alvast verschillende dingen proeven, en ideeën opdoen voor cadeautjes voor sinterklaas en kerst. En natuurlijk al hun eerste aankopen doen waarbij ze kunnen profiteren van leuke aanbiedingen. Ook zullen er diverse bestellijsten aanwezig zijn om alvast uw gerechten te kunnen bestellen voor de aankomende feestdagen Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met de hierhe’jwat! Cadeaukaart. Deze kaart kan bij heel veel verschillende lokale ondernemers worden ingeleverd in de gemeente Bronckhorst.

De acht ondernemers die te bewonderen zijn op de sfeerproeverij; Kemperkip, Mooi Lokaal, De Fijne Wijnen, Bakkerij Scholten, Samtosha Praktijk, Zelhems Kaashuis, The Readshop en Bloem & Cadeau Hassink. De Toegang is gratis, de sfeerproeverij begint om 18:00 uur en duurt tot 21:30 uur.

© Foto: RTV Ideaal