De politie is vrijdagmorgen uitgerukt en een onderzoek gestart naar een geweldincident in Winterswijk. Een man raakte bij het incident onwel en moest worden gereanimeerd.

Het incident vond plaats rond 07.45 uur aan Handelscentrum. De politie kreeg een melding van een onwel persoon. “Ter plaatse was de betrokkene niet aanspreekbaar en is kort gereanimeerd”, reageert een woordvoerder van de politie. Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht en volgens de politie weer bij kennis: “Zodra dit mogelijk is kan hij over het gebeuren worden gehoord.” Wat zich precies heeft afgespeeld is voor de politie nog onduidelijk. Wel is duidelijk dat het gaat om een geweldsincident en dat naast het slachtoffer nog een man een rol heeft gespeeld, de politie doet onderzoek naar hem.

“Op de plaats van de melding hebben we een onderzoek gestart, mogelijk zichtbaar door het afzetlint”, laat de woordvoerder weten. “Op dit moment gaan we uit van een geweldsincident, mogelijke mishandeling en doen we onderzoek naar de andere betrokken man bij dit incident.” Getuigen worden verzocht om zich te melden bij de politie.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8.

© Foto: 112Achterhoek-nieuws.nl