De Graafschap heeft de samenwerking met premium partner en shirtsponsor Onverwachte Hoek met twee jaar verlengd. Het online platform van 8HRK ambassadeurs is sinds afgelopen seizoen te zien op de borst van de Doetinchemmers.

“We zijn enorm blij dat Onverwachte Hoek ons vorig jaar koos als een van de uithangborden van hun campagne”, aldus Michael Ogubai, directeur algemene zaken van De Graafschap. “Het afgelopen jaar hebben we gezien dat deze samenwerking, met alle betrokken partijen die door Onverwachte Hoek worden samengebracht, zorgt voor een nog grotere aantrekkingskracht van onze regio. Daarom zijn we blij dat we gezamenlijk hebben besloten het premium partnerschap nog twee jaar te verlengen.”

Onverwachte Hoek is een online platform en een project van de 8RHK ambassadeurs bestaande uit Achterhoekse bedrijven, organisaties en gemeenten. “Met deze verlenging zetten we in op nog meer scoorkans in het winnen van nieuwe Achterhoekers voor werken en wonen in onze mooie regio vol innovatieve bedrijven”, aldus Mark Boumans, voorzitter 8RHK Ambassadeurs. “Dat is nodig om onze regio in bloei te houden.”

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8.

© Foto: REGIO8 (archief, presentatie samenwerking 2022)