Het afgelopen seizoen kende voor velen ups en downs door de maatregelen rondom de pandemie. Nu alles weer kan, staat de zomer voor de deur. Meet-Inn organiseert op 12 juni een bezinningsbijeenkomst waar deze keer live muziek centraal staat en er stil wordt gestaan bij op reis gaan.

Van online koffie drinken en livestreams naar het opnemen van videoclips tot het verhuizen naar Wijkgebouw de Koppel: de Meet-Inn heeft met alles geëxperimenteerd en ging tijdens de lockdowns niet bij de pakken neerzitten. Pionier Leander Grooten blikt terug op een bewogen seizoen en kijkt hoopvol vooruit. De pioniersbeweging is groter dan alleen de Meet-Inn. “Ik spreek met velen die nooit bij de Meet-Inn komen en daar ook geen behoefte aan hebben, maar wel zoeken naar zingeving zonder meteen lid te willen zijn van een groep of kerk.”

Wijkgebouw de Koppel in Borculo heeft de beschikking over een prachtige speeltuin. Hopend op goed weer, zal het evenement op 12 juni in de buitenlucht plaatsvinden. Kinderen kunnen spelen terwijl de band speelt. “Het mag lekker ongedwongen zijn.” Bij slecht(er) weer besluit de organisatie binnen te blijven, in het wijkgebouw. Op 12 juni gaan de deuren open om 11:00 uur en is de koffie klaar. Rond 12:30 uur wordt de lunch geserveerd. Het geheel is gratis te bezoeken, een vrije gift wordt gevraagd voor de onkosten.

Foto: Meet Inn