Op woensdag 10 mei zijn alle 55-plussers uit Zutphen en omstreken welkom om vrijblijvend kennis te maken met improvisatietheater binnen ‘Meesterwerk’, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds in samenwerking met Muzehof. Er wordt in acht weken onder begeleiding van een professional toegewerkt naar een eindoptreden. Centraal staat inspiratie opdoen, iets nieuws leren en elkaar ontmoeten.

“Ouderen zijn enthousiast, dit is al de derde reeks. We zijn blij met de nieuwe locatie, goed bereikbaar en vlakbij de Muzehof” aldus Petra Bennis van Muzehof. Dit project is onderdeel van ‘De Derde Helft’. Tijdens De Derde Helft organiseert een sportvereniging in samenwerking met 55-plussers activiteiten in en om het clubhuis of kantine; nu dus ook bij voetbalvereniging AZC.

Om vrijblijvend kennis te kunnen maken met Meesterwerk Theater wordt in Zutphen een inloopmoment georganiseerd. Woensdag 10 mei van 11:00 uur tot 12:30 uur zijn geïnteresseerden welkom bij AZC Zutphen op de Fanny Blankers-Koenweg 8. Tijdens de inloopmomenten kunnen mensen zelf ervaren wat improvisatietheater is. Als dit bevalt kunnen zij zich opgeven om 8 weken lang lessen te volgen.

© Foto: Ouderenfonds Zutphen