GGD Noord- en Oost-Gelderland is van 16 tot en met 18 mei 2022 aanwezig in de Jan Wissinkhal in Lochem. Iedereen die zich wil laten vaccineren of vrijblijvend vragen wil stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie kan hier terecht.

De GGD komt tijdelijk bij de Jan Wissinkhal in Lochem. Dat maakt het extra makkelijk om langs te komen. Medewerkers van de GGD bieden veel mensen in de gemeente Lochem de gelegenheid om langs te komen. Kijk op de website van de GGD Noord- en Oost-Gelderland of u ook zonder afspraak kunt langskomen. Vaccineren is niet verplicht. U kiest zelf of u een prik wilt of niet. U goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Medewerkers van GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden vragen, zodat u een keus kan maken op basis van goede, open en eerlijke informatie.

De tijdelijke locatie bij de Jan Wissinkhal in Lochem is van maandag 16 mei tot en met woensdag 18 mei geopend van 11.00 tot 19.30 uur aan de Runmolenlaan 17. Er wordt gevaccineerd met Pfizer of Moderna. Kijk voordat u naar de locatie gaat altijd op de website van GGD Noord- en Oost-Gelderland voor actuele informatie over openingstijden en voorwaarden voor de verschillende vaccinaties.

Foto: Gemeente Lochem