Een tijd terug hebben Anny en Bert van der Meer de deuren van Belevingspark Cactus Oase moeten sluiten. De organisatie van Reurpop zijn Anny en Bert ontzettend dankbaar dat Reurpop een deel van de inboedel heeft mogen overnemen en het materiaal zo in Ruurlo kan blijven.

Sinds 1 november 2022 is Belevingspark Cactus Oase na meer dan 30 jaar definitief gesloten. Door stijgende energieprijzen was het niet langer mogelijk om het cactusparadijs in stand te houden. Een groot deel van de planten is verhuisd naar de Arnhemse dierentuin Burgers’ Zoo en schittert daar nu in de Desert. De rest van de inboedel, met name decoratie, heeft onderdak gevonden in de loods van Reurpop.

”We willen hierbij Anny en Bert van der Meer bedanken voor het beschikbaar stellen van de spullen. Het is mooi dat op deze manier een deel van het legendarische belevingspark in Ruurlo blijft” aldus het bestuur van Reurpop. Het evenement vindt dit jaar plaats op 2, 3 en 4 juni. Freddy Moreira, Douwe Bob, DJ Ziggy, Jeremy Buttner en nog vele andere artiesten zullen dat weekend naar Ruurlo afreizen.

© Foto: Reurpop