Rick Timmermans uit het Brabantse Berghem heeft zijn eerste prijs in de 39e Tour de Mariënvelde 2022 in ontvangst mogen nemen. Uit handen van Henny Heutinck kreeg hij de waardecheque van Hotel Lory overhandigd. Hij mag in ieder geval een week lang te gast zijn in dit prachtige hotel in de Italiaanse Dolomieten, dat gerund wordt door oud-Lichtenvoordenaar Maurice Paasschens en zijn vrouw Karen.

”Ik ben er al een aantal keren in die buurt op vakantie geweest” was de reactie van Rick Timmermans, die dit jaar voor het eerst deelnam aan de Tour de Mariënvelde. ”Ik ben gek op dit soort Tourspelletjes en ik kwam via een kennis bij jullie spel terecht”, keek Rick terug op zijn eerste deelname.

Samen met zijn dochter Maud was Rick naar Mariënvelde afgereisd om de prijzen op te halen omdat hij niet in de gelegenheid was om zijn prijs op de laatste avond van de Tour de Mariënvelde op te halen. Naast de cheque ter waarde van 1000 euro kreeg hij ook een mooie trofee overhandigd, ging hij nog de foto met de wisselbeker en is hij toegevoegd aan de eregalerij van winnaars van de Tour de Mariënvelde die komend jaar haar 40e editie hoopt te beleven.

Foto: Tour de Marienvelde