Een uitbarsting van lokaal talent staat op het punt om het podium van Amphion te veroveren tijdens de veelbelovende finale van Amphion Open 2023. Op zaterdag 16 september om 20:00 uur zijn de schijnwerpers gericht op zeven acts die in drie zinderende voorrondes hun plek in de finale hebben veroverd. Van Percussie tot Singer-songwriter en van Dans tot Rockband: bereid je voor op een breed scala aan optredens.

In de Grote Zaal van Amphion zullen de finalisten hun vaardigheden demonstreren en meedingen naar de felbegeerde persprijs, vakjuryprijs en publieksprijs. De line-up voor deze avond is een dynamische mix van verschillende talenten die allemaal dromen van een carrière in de professionele muziek- en theaterwereld. Amphion Open biedt hen een onmisbare kans om hun reis op een groot podium te beginnen en hun passie te delen met een enthousiast publiek.

Een ervaren panel van juryleden zal met kritisch oog en oor de prestaties van de finalisten beoordelen. De avond wordt afgesloten met een spetterend verrassingsoptreden.

© Foto: RTV Ideaal (archief)