Stan Wevers uit Aalten heeft zijn eerste contract getekend bij De Graafschap. De 19-jarige middenvelder wacht nog op zijn debuut voor de Doetinchemmers.

Wevers heeft een contract getekend met de duur van twee jaar, er is een optie voor nog een seizoen opgenomen in de verbintenis. “We zijn blij dat we met Stan weer een talent uit onze jeugdopleiding vastleggen”, aldus technisch manager Peter Bijvelds. “We zien in hem een hele goede ‘nummer 6’ die naast zijn verdedigende werk ook de kwaliteiten heeft om het begin van de aanval te verzorgen met zijn passing.”

“Het is prachtig om nu een contract te mogen tekenen”, aldus Wevers. “Ik ben gebrand en heb ongelofelijk veel zin om de komende jaren mijzelf te tonen in het blauw en wit van De Graafschap.” Wevers heeft nog geen minuten gemaakt in een officieel duel, wel zat hij meerdere keren op de bank.

Onlangs tekenden aanvaller Sam Bisselink, doelman Ties Wieggers en verdedigersJoran Hardeman en Jim van der Logt een contract bij De Graafschap. Voor alle jeugdspelers was het hun eerste verbintenis in het betaald voetbal.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8.

© Foto: De Graafschap Media