De kaartverkoop voor vrienden van Schouwburg Lochem start op vrijdag 10 juni. Schouwburgbezoekers die geen vriend zijn moeten nog even wachten tot woensdag 15 juni.

Met een nieuw theaterseizoen voor de deur wordt er door het team van de schouwburg hard gewerkt om een mooi en afwisselend programma op te stellen.

Zoals gebruikelijk wordt voor vrienden van Schouwburg Lochem (voorheen BIS) een speciale avond georganiseerd. Deze vindt plaats op donderdag 9 juni. Tijdens de avond krijgen vrienden een voorproefje op het nieuwe seizoen. De volgende ochtend start de kaartverkoop voor vrienden.

Vrienden helpen met het in stand houden van de schouwburg voor Lochem. De vrienden zijn één van de grootste sponsoren van de schouwburg. Er wordt een aantal voorstellingen gesponsord én als het nodig is kan de schouwburg speciale verzoeken doen. Daarnaast krijgen vrienden voorrang bij de kaartverkoop én worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Er zijn twee vriendschappen mogelijk: ‘Goede Vriend’ en ‘Beste Vriend. Vriend van Schouwburg Lochem worden kan via www.schouwburglochem.nl.

Foto: Schouwburg Lochem