De elfde editie van De Talententuin Achterhoek heeft afgelopen vrijdag traditiegetrouw plaatsgevonden bij de DRU in Ulft. De SSP-Hal kleurde in enkele dagen weer Talententuin-roze, met meer dan 100 werkgevers uit de hele regio. Allemaal en nog steeds met hetzelfde doel: jong talent in de Achterhoek houden.

Het is de organisatie weer gelukt om een divers workshopprogramma op te stellen. Bezoekers kwamen niet alleen om informeel te netwerken, maar ook om hun eigen kennis te vergroten. Dat kon bijvoorbeeld tijdens een unieke workshop bokscoaching. Letterlijk met de bokshandschoenen aan, ontdekken waar jouw passie zit. Maar ook creatief solliciteren kreeg aandacht. Jongeren ontvingen tips & tricks en verlieten de workshop dome met een brede glimlach en een rugtas vol ideeën.

Het was dan ook niet gek dat deze editie meer bezoekers trok dan ooit. Met liefst 1860 bezoekers was het een drukte van jewelste op het grootste carrière event van de Achterhoek. Ook de 101 deelnemende bedrijven waren hierover zeer te spreken. Zij vonden wederom nieuwe matches voor hun openstaande vacatures en leerden ongetwijfeld de doelgroep weer een stukje beter kennen. Als bezoeker viel overigens vooral de variatie in Achterhoekse bedrijven op.

© Foto: Achterhoekse Talententuin