Familierestaurant ‘t Noorden in Aalten is uitgeroepen tot ‘het leukste horeca team van Nederland’. De wedstrijd werd georganiseerd in het kader van de Week van de Horeca. Meer dan zestig bedrijven meldden zich aan voor de verkiezing, daar werden zes landelijke finalisten uit geselecteerd, waaronder ‘t Noorden.

Ondernemers Nita en Wesley Hüning zijn trots dat het team dit voor elkaar heeft gebokst. Inmiddels heeft het restaurant en zalenbedrijf 60 medewerkers waarvan 15 in vast dienst verband. Initiafnemer Luuk Sarlemijn (die ‘t Noorden heeft opgegeven voor de wedstrijd) is blij met zo’n groot compliment. In de ingezonden video gemaakt door Joppe Roos i.s.m. Luuk zijn een aantal medewerkers van ‘t Noorden aan het woord. Sommige mensen zijn net begonnen en sommige werken er al tientallen jaren.

In de aanloop naar de “Week van de Horeca” werd een landelijke verkiezing georganiseerd voor alle horecabedrijven en haar medewerkers. Horecateams konden zich kosteloos aanmelden en moeten via hun inzending de jury van o.a Patrick Treichl (De Gastvrijheidscoach) en Milo Berlijn, overtuigen waarom zij het leukste horecateam van Nederland zijn. Tijdens de Week van de horeca werden de finalisten samen met de vakjury bezocht door een gastjury van horecastudenten van diverse opleidingen in Nederland, om zo de horecatalenten van de toekomst nog meer te verbinden met het werkveld.

Foto: AladnaFM