Na 12,5 jaar draagt Cecile Sturris ’t Zelhems Kaashuis over aan Maarten Heijkants. Hans, de vertrouwde kracht, blijft de winkel versterken zoals iedereen gewend is op vrijdag en zaterdag. Het huidige assortiment van kaas, noten en pakketten zal in grote mate gelijk blijven. Maarten wil verder de kaaswinkel uitbreiden met producten uit de regio. De sfeer in de winkel verandert niet.

”Na 12,5 jaar met veel plezier deze kaaswinkel te hebben gedraaid ben ik toe aan een andere uitdaging” aldus Cecile. ”Ik ben blij dat ik in Maarten een opvolger heb gevonden met dezelfde passie voor kaas als ik heb.” Maarten grijpt deze kans met twee handen aan. “Na twee jaar in de kaaswinkel te werken is het voor mij nu een enorme kans om mijn passie voor kaas zelf verder vorm te geven. Daarvoor ben ik Cecile erg dankbaar” aldus Heijkants.

Op zaterdag 30 september is er open huis van 8.30 tot 16.00 uur om de doorstart van de winkel te vieren. Cecile is deze dag nog voor een laatste keer aanwezig in de winkel om iedereen gedag te kunnen zeggen. Wees welkom want het is in ‘t Zelhems Kaashuis altijd ‘gezellig thuiskomen’.

© Foto: Lisa Ankersmid