Zaterdag 13 april 2024 is de Techniekdag Achterhoek bij Rouwmaat en Klein Gunnewiek in Groenlo. De werkgroep Techniekdag onthulde onlangs deze locatie op het terrein van deze organisatie. De Techniekdag Achterhoek wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden en 8RHK Ambassadeurs. In de werkgroep zitten vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven.

Op de Techniekdag Achterhoek zullen verschillende technische bedrijven en onderwijsinstellingen interessante, creatieve en leuke doe-activiteiten organiseren voor jongeren van 8 t/m 14 jaar om hen kennis te laten maken met de mogelijkheden in de techniek. De Techniekdag Achterhoek is niet alleen voor kinderen de moeite waard, maar ook zeker voor de ouders.

Bedrijven en instellingen kunnen zichzelf presenteren én kinderen inspireren voor een toekomst in de techniek. Begin 2024 is de inschrijving hiervoor geopend. De werkgroep van deze Techniekdag is altijd bereid om mee te denken over een doe-activiteit of de wijze van presenteren.

© Foto: VNO-NCW Midden