Naast zangtalenten voor het koor van The Passion kunnen Achterhoekers zich vanaf nu ook aanmelden om mee te spelen als figurant. Het landelijke en muzikale paasevenement vindt op donderdag 14 april plaats in de binnenstad van Doetinchem. Dit schrijft REGIO8.

Om als figurant mee te kunnen doen moet je achttien jaar of ouder zijn en wonen in Doetinchem, of in de omgeving van de stad. Daarnaast moet je beschikbaar zijn op maandag 21 februari, dinsdag 22 februari én maandag 28 februari voor opnames van het paasspektakel. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met volgende week woensdag inschrijven. Eerder vroeg The Passion al zangtalenten uit de Achterhoek om zich aan te melden voor het koor, dit kan nog tot vrijdag.

Het is voor het eerst dat het muzikale paasevenement plaatsvindt in de Achterhoek. Door de coronamaatregelen zal het evenement worden gehouden zonder publiek. Over de cast van dit jaar is nog niks bekend gemaakt. Vorig jaar trok het programma van KRO-NCRV in totaal 2,6 miljoen kijkers.

Foto: KRO-NCRV