De feestdagen staan voor de deur en Theater Hanzehof & Buitensociëteit wil graag deze periode extra bijzonder maken door een aantal kerstwensen te laten uitkomen. Van een uniek diner op het toneel tot een exclusieve kijk achter de schermen, en zelfs de mogelijkheid om je eigen evenement te organiseren – alles is mogelijk in deze speciale ‘Mijn Kerstwens is…’ actie.

Gedurende de hele maand december nodigt het theater iedereen uit om hun wensen in te dienen. Dit kan op twee manieren: door een e-mail te sturen naar de marketing afdeling van het theater of door een speciale kerstbal in te vullen en in de boom te hangen, die te vinden is in de foyer van het theater. Het invullen en ophangen van de kerstbal kan tijdens openingstijden van de kassa. Vanaf 19 december zijn de kerstballen ook beschikbaar in de Walburgiskerk. In januari zal Team Hanzehof alle wensen verzamelen en een aantal selecteren om uit te laten komen.

De ‘Mijn Kerstwens is…’ actie is een unieke kans om op een persoonlijke en bijzondere manier betrokken te zijn bij het theater en poppodium. Het team van Theater Hanzehof & Buitensociëteit kijkt uit naar de creatieve en diverse wensen die zij mogen vervullen.

© Foto: Theater Hanzehof & Buitensociëteit