GGD Noord- en Oost Gelderland is 7 tot en met 9 maart en 7 tot en met 9 april aanwezig bij de Jan Wissinkhal in Lochem voor iedereen die zich wil laten vaccineren of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie. Zonder eerst een afspraak te maken kan er informatie worden opgevraagd of worden geprikt.

”De GGD komt tijdelijk bij u in de buurt. Dat maakt het voor u extra makkelijk om langs te komen. Of het nou om de eerste prik of de booster gaat, iedereen in de gemeente Lochem kan langskomen” aldus de woordvoerder van de gemeente. ”Vaccineren is niet verplicht. U kiest zelf of u een prik wil of niet. U goed laten informeren, helpt bij het maken van een keuze. Medewerkers van de GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden er ook graag uw vragen, zodat u een keus kan maken op basis van goede, open en eerlijke informatie.”

De tijdelijke locatie bij Sportpark De Pol in Zelhem is geopend van 11.00 tot 19.30 uur aan de Runmolenlaan 17 in Lochem. Binnenlopen kan zonder afspraak voor de eerste of tweede vaccinatie. De boostervaccinatie is hier alleen te halen voor iedereen van 18 jaar of ouder.

Foto: GGD Noord- en Oost Gelderland