Wisselink Caravans en Campers heeft zondag hun tweede vestiging in Zutphen geopend. De officiële opening werd verzorgd door niemand minder dan raceheld Tom Coronel.

De bezoekers en genodigden konden ondermeer een kijkje nemen in de spiksplinternieuwe werkplaats en showroom. Ook te bekijken waren de vele modellen bus- en half integraal campers, een van de compacte Eriba hefdak caravans en andere topmodellen. Verder was er een kampeertheater met spreker Jos Mark, bekend van Campingtrend en Youtube. Als toetje konden de bezoekers het in een F1 Sim opnemen tegen Tom Coronel in Saoedi Arabië.

Ruim 27 jaar geleden verkocht Ron Wisselink zijn allereerste caravan vanuit huis. Daar bleef het niet bij want in 1998 werd Wisselink Caravans en Campers ingeschreven bij de KVK en verkocht het eenmansbedrijf met regelmaat caravans vanuit een boerenschuur. Vier jaar later besloot zoon Jurjen Wisselink zich hierbij te voegen en kwam het bedrijf in een versnelling. In 2003 werd een nieuwe showroom gebouwd op het industrieterrein in Lichtenvoorde en in 2005 werd daar een grote, nieuwe werkplaats aan toegevoegd.

© Foto’s: Eddy Boerman

Meer foto’s in ons fotoboek