Het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 juli staat in het teken van Trekkertrek Nieuw Wehl. Met de hoofdingrediënten mechanisch spektakel, muziek, kinderattracties en gezelligheid is het Achterhoekse dorp Nieuw Wehl de ideale uitvalsbasis voor jong en oud.

Op zaterdagavond 30 juli zal vanaf 18:00 tractorspektakel te zien zijn op de verlichte wedstrijdbaan. Tegelijkertijd barst het feest los met de coverband Mainz. Met een repertoire variërend van top 40 hits, herkenbare golden oldies, catchy popsongs, scheurende gitaarmuziek en ook dance gaan zij het veld helemaal plat spelen.

Zondag 31 juli begint de trekkertrekwedstrijd om 9:30 uur. Op deze dag gaan meer dan 80 deelnemers in meerdere gewichtsklassen uitmaken wie de sterkste is. Tussendoor worden ook enkele demo’s verreden. Voor de kinderen is er weer veel speelplezier. Wie wil er niet in een grote zandbak spelen of opgemaakt worden als prinses of stoere leeuw? Daarnaast zijn er diverse springkussens en is minisleepwagen De Potige Sleepwagen weer present om ook de jongste onder ons hun eerste trekkertrekervaring te laten opdoen.

Foto: Trekkertrek Nieuw Wehl