Op zaterdag 15 en zondag 16 juli wordt het weer gezellig in het centrum van Zelhem. De jaarlijkse Zelhemse Zomerfeesten vinden dan weer plaats. Twee dagen is er weer veel te beleven in het mooie dorp in Bronckhorst.

Op de zaterdag is er een braderie van 11:00 tot 18:30 uur door het gehele centrum. Survivalvereniging Jan in’t Touw zorgt voor abseilen vanaf de Lambertikerk en de grote hindernisbaan, The Circusfactory zal een optreden laten zien en ook kan je zelf fietsen op 1 wiel en zorgen voor een optreden bij de Zonnekamp voor de bewoners van het zorgcentrum. Radio Ideaal zal met de drive in show zorgen voor gezelligheid op De Markt in Zelhem. Van 11:00 tot 18:00 uur zullen er diverse Ideaal dj’s en artiesten op het podium staan. Verder is de Brandweer Zelhem aanwezig en vindt er een kindervrijmarkt plaats. Om 16:00 uur start op het Stationsplein de Bakfietsenrace. De zaterdag wordt afgesloten met een Avondfeest vanaf 21:00 uur.

Op de zondag wordt er een open podium gehouden en ook zullen er roofvogelshows zijn. Van 12:00 tot 17:00 uur zullen QT, Folkloritische dansgroep Wi’j eren ’t Olde, Wilson 5, StanHGD en Spazer optreden. De roofvogelshows zijn om 12:00 en 14:15 uur.

© Foto: RTV Ideaal / Rudi Buiting