Op de landelijke Burendag, zaterdag 23 september, kunnen inwoners van de gemeente Lochem buren verrassen met taart. Inwoners kunnen buren aanmelden voor de actie en maken kans op bezoek van burgemeester Sebastiaan van ’t Erve.

Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt. Veel mensen doen die dag iets voor elkaar en met de buurt. ‘Door het aanmelden van een ‘Beste Buur’ brengt u Burendag ook naar uw buurt!,’ aldus de gemeente Lochem. Ook Sebastiaan van ’t Erve, burgemeester van de gemeente Lochem, is blij met fijne buren. Hij komt persoonlijk de taart uitreiken op één van de adressen tijdens een feestelijke ochtend. Welzijn Lochem organiseert deze actie. Zij weten uit ervaring hoe belangrijke goede buren zijn. Wereldbakker Wijnand uit Laren steunt de actie van harte, hij verzorgt de lekkere taartjes.

Stuur voor vrijdag 15 september een mail met eigen gegevens, de buren die u wilt voordragen en waarom zij een taartje verdienen naar info@welzijnlochem.nl. Er is een beperkt aantal taarten beschikbaar. ‘Hoe eerder uw aanmelding binnen is, hoe groter de kans. De taart wordt op 23 september bezorgd. Als u ook zorgt dat u thuis bent dan kunt u de buren samen verrassen,’ meldt de gemeente Lochem. Meer informatie is te vinden op de website van Welzijn Lochem of de website van de gemeente Lochem.

© Foto: Gemeente Lochem / Jacintha Pelgrum