Op dinsdag 21 juni organiseert Zone.college een voorlichtingsavond voor iedereen die binnenkort een opleiding of cursus wil volgen voor een baan in de groene, agrarische of food sector.

Op deze avond zijn tussen 18.00 tot 20.00 uur docenten en studieadviseurs aanwezig, die kunnen helpen bij het maken van een studiekeuze. Op de locatie aan de Gildenbroederslaan in Doetinchem wordt ook een presentatie gegeven over de VHG branche-opleiding. Deze opleiding is voor aankomende hoveniers. iedereen die meer te weten wil komen over de mbo-opleidingen, branche-opleidingen en/of cursussen die na de zomer starten, kunnen zich aanmelden via de website www.zone.college. De meeste mbo-opleidingen in Doetinchem zijn ook in deeltijd (leren en werken) te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de opleidingen Groen, grond en infra, Tuin & landschap of Veehouderij.

Zone.college is met 8 locaties, ruim 900 medewerkers en meer dan 7.000 leerlingen/studenten de grootste groene opleider van Oost-Nederland. In nauwe samenwerking met het bedrijfsleven biedt de organisatie praktijkgericht beroepsonderwijs voor vo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in de groene, agrarische of food sector.

Foto: Zone.college