Gemeente Lochem is zoals bekend uitgeroepen tot wandelgemeente van het jaar. De gemeente Lochem laat weten dat mensen op zaterdag 27 augustus, vanaf het openluchttheater in Lochem, kunnen wandelen voor het goede doel.

Op zaterdag 27 augustus kan iedereen meewandelen met de Walk4Life tijdens het Benefietfestival Meeting4Life in het Openluchttheater in Lochem. De wandelroutes van 9, 11 en 18 kilometer staan inmiddels bekend. Er is keuze uit 3 prachtige routes, vanaf het openluchttheater in Lochem. Een groot aantal vrijwilligers bereidt dit evenement voor. Er is ook een fietstocht uitgezet.

Door mee te wandelen en zich eventueel te laten sponsoren draagt men bij aan de actie om geld in te zamelen. Het geld is bedoeld voor KWF kankeronderzoek en lokale doelen die aansluiten bij het festivalthema, “Leven met Kanker”. Er kan gestart worden vanaf 12 uur bij de ingang van het Openluchttheater. De bijdrage van 5 euro geeft ook toegang tot het Benefiet Festival. Kijk voor meer informatie en de wandelroutes op www.meeting4life.nl.

Foto: Gemeente Lochem