Dostal Wegenbouw voert in opdracht van de gemeente Lochem binnenkort werkzaamheden uit aan de Harfsensesteeg tussen Eefde en Harfsen. Tijdens de werkzaamheden wordt de Harfsensesteeg tussen de Deventerdijk en de Dortherdijk afgesloten voor al het doorgaand verkeer. De afsluiting duurt van 30 oktober tot en met 1 december 2023. Aanliggende woningen zijn met enige hinder bereikbaar.

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een nieuwe asfaltdeklaag. Ook worden de grasbetonstenen vervangen. In 2024 wordt er ook nog een slijtlaag aanbrengen aan het asfalt. Wanneer dit precies gaat gebeuren is op dit moment nog niet bekend.

”We plannen ook werkzaamheden aan de Boedelhofweg nabij Eefde. Dit gebeurt van 10 tot en met 24 november 2023. Aannemer Tempelman Sierbestrating gaat hier de opgangen van de brug over de Eefse Beek opnieuw bestraten” aldus de woordvoerder van de gemeente Lochem.

De directe omwonenden van de Harfsensesteeg en de Boedelhofweg zijn middels met een brief geinformeerd. Voor beide wegwerkzaamheden wordt een omleiding ingezet.

© Foto: RTV Ideaal