Wethouder Ted Kok van de gemeente Aalten is in de race voor de verkiezing van de ‘Beste Bestuurder van een kleine gemeente’ van 2022. De winnaar wordt op 1 februari bekendgemaakt. Wethouder Kok (CDA) is door lokale en regionale politici en bestuurders aangedragen en is nu genomineerd als ‘Beste bestuurder van een kleine gemeente,minder dan 35.000 inwoners’. Ted Kok,al ruim 12 jaar wethouder in de gemeente Aalten, laat weten dat hij blij verrast en enorm vereerd is dat hij, zelfs al voor de tweede keer, is genomineerd voor deze titel.

Kok wordt door stemmers omschreven als een toegankelijk en betrokken bestuurder, die doorpakt en daadkracht toont. “Zijn ervaring, deskundigheid en tomeloze inzet maken dat hij telkens weer goede resultaten behaalt voor de gemeente Aalten”, aldus stemmers. “Het is mooi dat wat we in Aalten bereiken, gezien wordt. Ik blijf mij dan ook met heel veel plezier en energie inzetten om dit mooie werk in en voor de gemeente Aalten te doen”, reageert Ted Kok op zijn nominatie.

Er zijn drie wethouders genomineerd voor de eervolle titel ‘Beste Bestuurder van een kleine gemeente’. Naast wethouder Ted Kok van gemeente Aalten zijn dit Davy Jansen, wethouder in de gemeente Bladel en Miguel Ririhena, wethouder in de gemeente Tynaarlo. Tot en met zondag 29 januari kan iedereen stemmen en zo meebepalen wie van de genomineerden de titel ‘Beste Bestuurder van een kleine gemeente’ wint.

© Foto: RTV Ideaal