© Foto: RTV Ideaal / Koos Zijp

In de hal van het gemeentehuis in Lochem staat sinds kort een graffitikunstwerk. Emiel de Weerd maakte dit kunstwerk tijdens het benefietfestival Meeting4Life op 27 augustus 2022. Dit deed hij samen met bezoekers van het evenement. Tijdens het festival zamelde de organisatie geld in voor een beter leven met kanker.

Beautyday Lochem en KWF ontvingen al een donatie. Ook tijdens de vier weken dat het kunstwerk in het gemeentehuis van Lochem te zien is, kunnen bezoekers doneren. Momenteel loopt er een onderzoek naar de mogelijkheden van een IPSO inloophuis in Lochem. Een IPSO inloophuis is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten. De Stichting Meeting4Life ondersteunt dit initiatief van harte en wil de mogelijke opstart hiervan financieel ondersteunen.

Stichting Openlucht Theater Lochem (STOL) en Meeting4Life sloegen in 2022 hun handen ineen voor een unieke samenwerking in de strijd tegen kanker. Op 27 augustus werd in het openluchttheater van Lochem en directe omgeving de Meeting4Life gehouden. Een dag die volledig in het teken stond van geld inzamelen voor de strijd tegen kanker.

© Foto: RTV Ideaal (archief)