© Foto: Johan Braakman

De Wildenborchse toneelvereniging Tot Aller Ontspanning, vaak afgekort tot T.A.O., heeft recentelijk een succesvolle voorstelling gehouden in Kapel De Wildenborch. Onder de leiding van regisseur Schoolen heeft de spelersgroep het blijspel met veel toewijding en in een opmerkelijk korte periode ingestudeerd.

Het stuk vertelt het verhaal van Henk van Wandelen, gespeeld door Reinier Klein Brinke, die de overgang maakt naar een verzorgingstehuis. Deze ingrijpende verandering in zijn leven wordt met zowel humor als ontroering in beeld gebracht, waarbij de unieke persoonlijkheden van zijn kinderen hem ondersteunen tijdens dit proces. De emoties die gepaard gaan met het leeghalen van zijn woning worden treffend weergegeven, waarbij nostalgie en verdriet hand in hand gaan. In het verzorgingstehuis Avondrood neemt de energieke juffrouw Kudelstaart, vertolkt door Marion van Ditshuizen, de rol van directrice op zich.

De dynamiek binnen de cast, bestaande uit Kristie Holsbeeke, Arnold Winkels, Gerda Dekkers, Harrie Dinkelman, Ria Klein Ikkink, Martien Leussink en Gerda Wezinkhof, draagt bij aan de levendigheid van de voorstelling. De onzichtbare maar essentiële ondersteuning van souffleur Gerrit Rossel, de artistieke grime verzorgd door Helma Rood, en de technische vaardigheden van Johan Addink, maken het geheel compleet. Het publiek werd meegenomen op een reis vol emoties, humor en herkenbare situaties, wat de voorstelling tot een memorabel evenement maakte.

Meer foto’s in ons fotoboek