10 december openen de deuren van winterwonderland in het openluchttheater van Lochem. Ruim 100 figuranten, vrijwilligers en podiumartiesten zorgen dit jaar weer voor een onvergetelijke belevenis. Koning winterwonderland is vereerd iedereen weer te mogen verwelkomen. Winterwonderland wordt dit jaar voor de 15de keer georganiseerd.

Bezoekers kunnen 10 december van 16.00 uur tot 21.00 uur rondlopen in de wereld van Winterwonderland. Waar ze in een sprookjeswereld belanden en ze onder andere Doornroosje, sneeuwwitje en de 7 dwergen, de Indische waterlelies, hans en grietje en de kikkerkoning zullen tegenkomen. Vanaf twee podia zal ook een gevarieerd doorlopend programma zijn met optredens van verschillende podiumartiesten. “De attracties die we hebben zijn niet echt voorstellingen maar dat is heel veel interactief. de acteurs zoeken echt interactie met de kinderen om daar een wisselwerking in te krijgen dat kinderen kunnen mee denken” aldus Sander van Voorst in de uitzending ‘Achterhoek Totaal’ op Radio Ideaal.

Winterwonderland is geopend van 16.00 tot 21.00 uur. De acteurs spelen 10 december tot 20.30 uur. De toegangsprijs is 4 euro per persoon. Parkeren is gratis, treintje Bello rijdt heen en weer tussen de parkeerplaats en de ingang van het theater. Honden mogen niet mee naar binnen, hulphonden daarin uitgezonderd.

© Foto: Openluchttheater Lochem