De Nederlandse artiesten Maan en Antoon en de Australische band Wolfmother staan dit jaar op festival de Zwarte Cross. Organisator de Feestfabriek heeft donderdag een nieuwe lijst met namen bekendgemaakt die dit jaar optreden in Lichtenvoorde.

Naast de Australische rockers en de bekende Nederlandse artiesten, is er nog een heel scala aan namen bekend gemaakt. Onder meer BZB, STUK XXL en de Hilltop Howlers zijn toegevoegd aan de line-up. Het is de tweede lijst met namen die naar buiten wordt gebracht voor de editie van dit jaar. Eerder werd duidelijk dat onder meer de Britse band Bastille, bekend van nummers als Pompeii en Happier, naar de Zwarte Cross komt.

Naast Bastille, komen onder meer Eagles of Death Metal, Son Mieux en Henk Wijngaard naar het festival in Lichtenvoorde toe. Ook de dialectrockers van Boh Foi Toch geven traditioneel een optreden. Het festival vindt komend jaar plaats van donderdag 20 tot en met zondag 23 juli. Alle kaarten voor het festival zijn inmiddels al uitverkocht.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8.

© Foto: REGIO8