In het prachtige dorp Zelhem, waar geschiedenis en moderniteit naast elkaar bestaan, ontvouwt zich een bijzonder nieuw project genaamd ‘Zelhem in Beeld’. De gepassioneerde videomakers Jan en Arno Wolsink willen het dagelijkse leven, de gemeenschap en de bedrijvigheid van Zelhem en haar inwoners documenteren, zodat deze momenten niet verloren gaan in de stroom van de tijd.

Met dit ambitieuze idee willen Jan en Arno de ziel van het dorp vangen, net zoals dit in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw ook al eens werd gedaan. Het doel is om vanaf oktober het dorp en het dorpsleven van Zelhem vast te leggen voor toekomstige generaties. Gedurende een heel jaar zullen de heren momenten, gebeurtenissen, seizoenen, mensen en plekken vastleggen die het een goed beeld van het dorp Zelhem vormen.

”We hebben al een schat aan beelden en personen in gedachten om op te nemen, maar u wordt opgeroepen om ook uw ideeën te delen. Kent u een persoon waarvan u vindt dat hij of zij herkenbaar is voor Zelhem van nu of vindt u dat bepaalde gebeurtenissen of locaties vastgelegd moeten worden, dan kunt u dit aangeven. Via info@arnowolsink.nl of info@janwolsink.nl kan dit worden doorgegeven” aldus de enthousiaste heren.

Met elke opname zal ‘Zelhem in Beeld’ een belangrijke herinnering aan het heden creëren, voor de toekomstige generaties.

© Foto: Arno Wolsink