IKZelhem (industriekring) en parkmanagement Zelhem willen bedrijven helpen met energie besparen, energie opwekken en het verduurzamen van hun onderneming. Daarom krijgen de ondernemers op de bedrijventerreinen in Zelhem deze week een ‘groen pakketje’ in de bus, bezorgd door medewerkers van Werkcarrousel Bronckhorst. Daarin zit onder meer een gratis energiescan, via Achterhoek Onderneemt Duurzaam (AOD).

Energieneutraal en circulair ondernemen, dat is de toekomst. Maar voor veel ondernemers is het lastig om daarin de eerste stap te zetten. In het groene pakketje vinden ze handvatten om energie te besparen. Ook krijgen ze het aanbod om gebruik te maken van een gratis energiescan van AOD. AOD wordt ondersteund door de gemeente Bronckhorst.

Een kennismaking met Achterhoek Onderneemt Duurzaam stond al op het programma van de jaarlijkse bijeenkomst van parkmanagement Zelhem. Helaas verviel deze bijeenkomst vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Meer informatie over Achterhoek Onderneemt Duurzaam is te vinden op www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl.