De zestienjarige Annemijn Raggers uit Vorden is al dagen spoorloos. Ze is maandagochtend voor het laatst in Doetinchem gesignaleerd en haar omgeving maakt zich volgens de politie ernstig zorgen.

“Er zijn wel zorgen, helemaal bij de familie, want het is nog altijd een minderjarig meisje”, laat een woordvoerder van de politie weten. “Daarom zijn we achter de schermen bezig om haar te vinden.” Het meisje is sinds maandagochtend vermist, toen ze voor het laatst werd gezien in Doetinchem. “We hebben wel informatie over de achtergrond, maar die delen we in dit stadium niet met de buitenwereld”, vult de woordvoerder aan. “Per vermissing maken we de afweging of het delen van informatie in verhouding staat tot de inbreuk op privacy die je daarmee maakt.”

Toch worden mensen met meer informatie naarstig opgeroepen om contact op te nemen met de politie. Annemijn is 1.70 meter lang en draagt een grijze Nike joggingbroek, zwart T-shirt, en een licht bruine jas. Daarnaast draagt ze ook Nike Jordans schoenen met een rood, zwart en wit kleurpatroon.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8.

© Foto: REGIO8