Zomercarnaval Silvolde gaat deze zomer tot grote spijt van de organisatie niet door. Met pijn in het hart kondigden zij aan dat de 2e editie van Zomercarnaval Silvolde helaas niet in 2023 zal plaatsvinden.

“Het project ‘’Zomercarnaval Silvolde’’ is een project dat wij met z’n allen zijn begonnen in 2020. We kijken terug op een succesvolle eerste editie vol carnaval, feest en gezelligheid” aldus de organisatie. De voorverkoop verloopt dit jaar niet volgens verwachting van de organisatie. Hierdoor hebben het team en artiesten weinig vertrouwen in dit jaar. Zij voelen zich genoodzaakt het evenement in 2023 niet door te laten gaan. Alhoewel de organisatie steeds meer rekening hield met dit scenario, is de definitieve afgelasting een zware keuze voor de organisatie.

Mensen die al wel tickets hadden gekocht hebben recht op een terugbetaling van het bedrag van de oorspronkelijke ticketprijs. De terugstorting zal in deze situatie zo spoedig mogelijk gebeuren. Bij vragen kan er contact opgenomen worden met de organisatie.

© Foto: Zomercarnaval Silvolde