Na een mooie aftrap in Beltrum, een supergeslaagde ‘instuif’ op het terrein van de Leo Stichting en 2 weken vol sport, spel, creativiteit en muziek gaat de Zomertoer door. Ook de komende weken zijn er weer superleuke sportieve en creatieve activiteiten. Verschillende verenigingen en stichtingen hebben leuke activiteiten.

Kinderen kunnen onder andere de hele zomer door voetballen met UNO’21 in Borculo. Op woensdag en vrijdag worden rondleidingen georganiseerd bij Natuurpark Kronenkamp in Neede. Blijf kijken op BerkellandActief.nl voor alle activiteiten van de Zomertoer. Op de Facebookpagina Sjors Sportief en Creatief Berkelland is het laatste nieuws over de activiteiten te vinden. Ga ook eens langs bij de VVV en TIP van de kernen voor alle evenementen en activiteiten in Berkelland.

Zomertoer Berkelland is het zomervakantieprogramma voor kinderen in Berkelland. Tijdens de zomervakantie worden in elke (grote) kern extra activiteiten georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en jongeren. Het gaat om activiteiten die aanvullend zijn op wat er al in Berkelland wordt georganiseerd.

© Foto: Sport Federatie Berkelland