De Zwarte Cross 2024 is zo goed als uitverkocht. De kaarten voor ‘de kermis zoals God ‘m bedoeld heeft’ vlogen in hoog tempo over de digitale toonbank. Tickets voor de camping en dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag waren net als vorig jaar weer binnen twee uur volledig uitverkocht. Er zijn alleen nog kaarten voor de donderdag en de nieuwe ingerichte tenten op de camping.

De voorverkoop startte zaterdagmorgen om 11:00 uur en om 13:00 uur was de kaartvoorraad zo goed als uitverkocht, met een piek van 93.000 wachtenden in de digitale wachtrij. Het festival vindt in 2024 plaats op 18, 19, 20 en 21 juli, onder het thema ‘Make Schik, Not War’. Feestfabriek Alles Komt Goed B.V, de organisatie achter de Zwarte Cross, is verheugd met het resultaat. De organisatie laat weten dat de voorverkoop net als vorig jaar goed is verlopen. Traditiegetrouw maakt de Zwarte Cross in december de eerste namen van de line-up bekend.

Nu de meeste kaarten voor de Zwarte Cross 2024 uitverkocht zijn raadt de organisatie mensen die achter het net gevist hebben aan om TicketSwap in de gaten te houden. TicketSwap is doorverkooppartner van De Zwarte Cross en de enige partij waarbij een 100 procent veilige transactie gegarandeerd is. De organisatie raadt dus sterk af om kaarten te kopen via andere kanalen. Waar de donderdag in voorgaande edities bestond uit een beperkt programma enkel voor campingbezoekers, kiest de organisatie er in 2024 voor deze dag in te richten als voorwaardige festivaldag.

© Foto: Feestfabriek Alles Komt Goed BV