19:00 uur – De laatste artiest voor vandaag is Jeanine Roos. Zij zal zo samen met haar gitarist het laatste optreden verzorgen tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek op Radio Ideaal en IdeaalTV.

18:05 uur – DeLisZious is de artiesten naam die de 32 jarige Lisanne heeft aangenomen. Haar vrienden noemde haar vroeger Lis, ze plekte er een Z achter want dat vond ze stoerder. Even later kwam daar de naam DeLisZious uit. Nu live te beluisteren en te bekijken via Radio Ideaal en Ideaal.

16:15 uur – Unplugged Matters is begonnen met hun live optreden tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek. In een half uur spelen ze leuken en gevarieerde covers.

15:34 uur – Ook kunnen we op deze muzikale zaterdag onze radio dj’s niet vergeten. Van 12:00 tot 14:00 uur was Ronald Saalmink er, van 14:00 tot 16:00 uur is Rob de brouwer aanwezig en Frank Rutten zal 16:00 uur tot 20:00 uur voor zijn rekening nemen.

15:00 uur – Collin Daamen is een multimuzikant en Muziekproducer. Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met Keyboard spelen en al snel in combinatie met Drums/Percussie en zingen. Vandaag is hij te beluisteren en te zien bij RTV Ideaal tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek.

14:00 uur – John van Zuijlen zal tussen 14:15 en 14:45 uur zijn optreden doen. Later vandaag is hij ook nog te horen op Radio Ideaal en te zien op IdeaalTV. Hij zal dan met zijn band Unplugged Matters optreden.

13:00 uur – De band Carmelita speelt veelal mooie luisternummers van Eric Clapton maar ook Metallica met Nothing Else Matters zal voorbij komen.

12:00 uur – Tim Schot is in de studio aanwezig en zal tot 12:45 uur de studio op de kop zetten met zijn Nederlandstalige muziek. Luister en kijk mee!!

Zaterdag 18 november staat de Achterhoek opnieuw in het teken van haar bruisende muziekscene. Ook Radio Ideaal zal een podium zijn voor artiesten. Van 12:00 tot 20:00 uur zullen er diverse interviews en live-optredens zijn.

De artiesten die naar de studio van Radio Ideaal komen zijn: Tim Schot, Carmelita, John van Zuylen, Collin Daamen, Unplugged Matters, DeLisZious en Jeanine Roos. Luister en kijk mee via Radio Ideaal en IdeaalTV. Mocht je een kijkje in de studio willen nemen is dit ook mogelijk.

© Foto: RTV Ideaal