Met veel enthousiasme kondigen Huub Janson van Bonbonatelier Janson en Patrick van den Brink en Maarten van Kranenburg van Lutim Creatief Mediabureau aan dat het Chocolade Festival ook dit jaar weer plaatsvindt en wel op zondag 24 september 2023. Het thema van het festival is ‘Hanze’, wat perfect past bij het fantastische Hanzejaar dat we vieren. Om alvast in de stemming te komen worden er unieke Hanze chocoladerepen uitgegeven, met specerijen en kruiden die al in de Hanzetijd werden gebruikt.

De allereerste Hanzereep is uitgereikt aan wethouder Rick Verschure van de Gemeente Zutphen. “Deze actie sluit perfect aan op ons Hanzejaar en toont aan dat de Hanzegedachte nog steeds actueel is”, aldus Verschure “Het is mooi om te zien wat samenwerkingen kunnen doen in ons prachtige Zutphen. En geweldig dat winkeliers uit de binnenstad worden betrokken bij een evenement” zegt Rick Verschure enthousiast.

De Hanzerepen zijn vanaf nu te koop bij Bonbonatelier Janson aan de Korte Hofstraat 12 in Zutphen. Het Chocolade Festival Zutphen is op zondag 24 september in het centrum van Zutphen.

© Foto: Lutim Creatief Mediabureau / Louise Lieverdink