Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mbrass op Open Podium in Muziek café De Lantaern

30 maart @ 21:00 - 31 maart @ 00:30

Op het Open Podium van 30 maart staat weer een verscheidenheid aan artiesten. De avond start met zangeres Martris en gitarist John Verstegen. Zij spelen een verzameling van op de natuur geïnspireerde liedjes in hun Songs of Nature; een hartverwarmende, diep gevoelde, eclectische wereldmuziek. Bezoekers reizen door het wereldlandschap van melodieën, talen en culturen en herkennen de ritmes en melodieën van Zuid-Amerika, de Balkan, Ierland en Afrika.

Daarna speelt John Verstegen solo. Hij is muzikant, toonkunstenaar en docent voor diverse muziekinstrumenten. Autodidact op gitaar, ukelele en basgitaar met een brede muzikale belangstelling. Van gecomponeerde muziek tot geïmproviseerde muziek. Klassiek, jazz, fusion, gypsy, latin. Maar ook met popmuziek, country en folk laat hij je genieten van zijn zang en gitaarspel.

Mbrass sluit de avond af. Een achtkoppige blaasformatie uit ‘s-Heerenberg en omgeving. De groep met ervaren muzikanten (één drummer en zeven blazers) speelt herkenbare muziek voor een breed publiek. Nummers van onder andere Ed Sheeran, Stevie Wonder, Adèle, Coldplay, Bruno Mars, Bill Withers, Eurythmics en de Blues Brothers worden met een eigen saus overgoten.
Het optreden van Mbrass is akoestisch, er komt geen versterking aan te pas.

De Open Podiumavond is gratis toegankelijk.

© Foto: Ilse Bekker Mbrass

Gegevens

Begin:
30 maart @ 21:00
Einde:
31 maart @ 00:30
Site:
www.delantaern.nl

Locatie

De Lantaern
De Hooge Bongert 3
Zevenaar,
+ Google Maps