Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober zal er in Hengelo weer het ”Bar Gezellig” plaatvinden. Na lange tijd afwezig hebben de organisatoren de koppen weer bij elkaar gestoken om weer plannen uit te werken voor het laatste weekend van oktober.

Op vrijdag 28 oktober organiseert Bar Gezellig een Foute party voor iedereen vanaf 13 jaar. Het feest wordt gehouden in een mega grote feesttent op sportpark ’t Elderink in Hengelo Gelderland. ”Om de jeugd klaar te stomen voor hun toekomstige uitgaans tijd, is deze avond al toegankelijk vanaf 13 jaar” laat mede-organisator Martin Scheffer weten.

Het laatste weekend van oktober staat in het teken van Bar Gezellig! Op zaterdag 29 oktober is er weer de traditionele 18+ avond op het feestterrein van Bar Gezellig. Met een compleet aangeklede feesttent proef je de sfeer van toen. En net zoals de goede oude tijd beginnen we lekker op tijd, want het feest begint al om 20:00 uur.”Een avondvullend programma met goede muziek, onder het genot van een zoetsappig speciaalbiertje en veel gezelligheid” lacht Scheffer.