Bronckhorster huwelijksparen die 60, 65 of 70 jaar getrouwd zijn, krijgen waar mogelijk en gewenst bezoek van burgemeester Marianne Besselink. Zij feliciteert hen dan persoonlijk met hun bijzondere jubileum en er is tijd voor een gezellig samenzijn bij het paar thuis waar vaak stil wordt gestaan bij het leven van het bruidspaar, maar ook wat er in hun dorp in de loop der jaren is veranderd en gebeurd.

Tijdens de coronatijd konden de bezoeken vanzelfsprekend niet plaatsvinden en moest een telefonische felicitatie of brief volstaan. Graag ontmoet burgemeester Besselink deze huwelijksparen alsnog. Zij nodigt huwelijksparen die hun 60-, 65- of 70-jarig huwelijk vierden in de periode maart 2020 tot en met februari 2022 alsnog uit voor een gezellig samenzijn op 20 juli van 15.00 tot en met 16.30 uur in De Gouden Karper, Dorpsstraat 9 in Hummelo.

‘Ik hoop jullie te zien op 20 juli, want een huwelijksjubileum van 60, 65 of 70 jaar is echt uniek! Graag brengen we hierop die middag alsnog samen een toost uit tijdens een gezellige bijeenkomst in Hummelo’, schrijft burgemeester Marianne Besselink. Om te weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten, vraagt de gemeente aan huwelijksparen om zich voor 7 juli aan te melden op de website van de gemeente Bronckhorst.

© Foto: RTV Ideaal (archief)