Dinsdag 1 november is er een buurtbijeenkomst over het nieuwe schoolgebouw in Laren. De bijeenkomst is om 19.00 uur in basisschool De Branink aan de Verwoldseweg. Aanwezigen krijgen informatie over de laatste ontwikkelingen en een presentatie van het aangepaste ontwerp.

De schoolbesturen van de Braninkschool, de Prins Willem Alexanderschool en Bartiméus Speciaal Onderwijs werken samen met de gemeente Lochem aan een nieuw schoolgebouw. De scholen komen onder één dak aan de Verwoldseweg in Laren. Half mei was er voor buurtbewoners een presentatie van het voorlopige ontwerp. Duidelijk werd dat het gebouw kleiner moest worden en de kosten lager. Daarop lieten de schoolbesturen het voorlopige ontwerp aanpassen.

Tijdens de buurtbijeenkomst krijgen geïnteresseerden informatie over de laatste ontwikkelingen en een korte presentatie van het aangepaste voorlopig ontwerp voor het nieuwe schoolgebouw. Aanwezigen krijgen opnieuw uitleg over de procedure voor het bestemmingsplan en er zal een gesprek plaatsvinden over de buitenruimte en het verkeer. Geïnteresseerden kunnen zich via mail aanmelden bij a.baas@lochem.nl of door te bellen met (0573) 28 93 45.

© Foto: Gemeente Lochem