© Foto: gemeente Doetinchem

Van 4 tot en met 10 maart openen meer dan 20 overheden in Gelderland hun deuren. Iedereen is welkom om vrijblijvend langs te komen bij de provincie, de gemeente of het Kadaster om ons werk op allerlei manieren te beleven. Van duurzaamheid en wijkbeheer tot schuldhulpverlening, communicatie, veiligheid, financiën en vluchtelingenopvang. De gemeente Doetinchem opent haar deuren op dinsdagavond 5 maart tussen 17:00 en 21:00 uur.

”Het is een kans om iets te betekenen in maatschappelijke vraagstukken die nu spelen. Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden. We zorgen dat de basis op orde is. Dat doen we met een goed salaris, faciliteiten om thuis of op kantoor te werken en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een solide pensioenregeling en verschillende verlofregelingen” aldus de gemeente Doetinchem.

De werkbelevingsweek is een initiatief van Werken in Gelderland. Dit is een samenwerkingsverband van 100 Gelderse overheden. Op de website van Werken in Gelderland zijn vacatures, stages en inhuuropdrachten te vinden van verschillende Gelderse overheden, en inspirerende verhalen van medewerkers.

© Foto: gemeente Doetinchem