Maar weinig bedrijven in de regio zullen géén gebruik maken van kantoormeubilair uit Terborg. Drie decennia geleden ging de Terborgse HandelsOnderneming van start en nu is het bedrijf een vertrouwd gezicht geworden binnen de (tweedehands) kantoormeubelbranche. Met veel aandacht voor duurzaamheid, heeft het bedrijf alle onderdelen van het opknappen van kantoormeubilair onder één dak gebracht. Reden voor het college van de gemeente Oude IJsselstreek om een bezoek te brengen aan het opvallende pand langs de Oude IJssel in Terborg.

”Na de presentatie hebben wij onze gasten een rondleiding gegeven door ons magazijn, waar zij konden zien hoe al onze medewerkers bijdragen aan dit mooie proces” verteld een medewerker van THO. De middag was informatief en benadrukte de waardevolle samenwerking met de gemeente Oude IJsselstreek, die streeft naar duurzaam ondernemen en het doel heeft om een energie neutrale gemeente te worden.

De vestiging in Terborg omvat verschillende afdelingen, waaronder een technische dienst, een stoffeerderij en faciliteiten voor grondige reiniging. Bovendien beheren ze hun eigen transport. Ook wordt er steeds meer aandacht besteed aan preventie: hoe houden klanten meubilair langer mooi zodat vervanging minder snel nodig is.

© Foto: Gemeente Oude IJsselstreek