De Graafschap en middenvelder Philip Brittijn hebben overeenstemming bereikt over het openbreken van het contract van de 19-jarige Winterswijker. De jeugdexponent van de Achterhoekse trots ligt daardoor tot medio 2025 vast.

”We zijn enorm blij dat we tot deze overeenstemming zijn gekomen”, aldus technisch manager Peter Bijvelds. ”Philip is één van de grote talenten die voort zijn gekomen uit onze eigen jeugdopleiding en die het afgelopen jaar nadrukkelijk hun stempel al gedrukt hebben. Zoals bijvoorbeeld ook Devin Haen dat heeft gedaan. Philip is een technisch zeer begaafde middenvelder met daarnaast ook een groot loopvermogen en goed inzicht” aldus Bijvelds.

”Ik ben erg blij dat ik mijn contract heb opengebroken en verlengd”, aldus Philip Brittijn. ”Ik heb het enorm goed naar mijn zin bij onze mooie club en kijk enorm uit naar de start van komend seizoen.”

© Foto: REGIO8 (archief)