Op het Windmöllenveld, het clubterrein van Landelijke Rijvereniging & Ponyclub Ruurlo, wordt zaterdag 1 juli gestreden om de verenigingskampioenschappen Gelderland en Flevoland. Ponyclub Ruurlo speelt een thuiswedstrijd en komt zowel bij de zestallen als bij het verenigingskampioenschap (4 combinaties springen, 4 combinaties dressuur) aan de start.

Het is de eerste keer dat Gelderland en Flevoland de Regionale kampioenschappen hebben opgeknipt en de diverse disciplines op verschillende locaties worden verreden. Voorzitter Gitte Wisselink van LR&PC Ruurlo is verheugd dat de keus daarbij ook is gevallen op de schitterende accommodatie van de club, het Windmöllenveld. “Het organiseren van dit grootse evenement is alleen mogelijk dankzij onze vele vrijwilligers en met dank aan Maatschap Bretveld, die de naastgelegen grond in bezit heeft en ter beschikking heeft gesteld als parkeergelegenheid.”

Iedereen die wil zien hoe de Ruurlose ponyruiters het eraf brengen komende zaterdag, is van harte welkom op het Windmöllenveld, kruising Hengeloseweg/Rommelderdijk. Het zestal van PC Ruurlo gaat om 16.30 uur van start. Het programma begint ’s morgens om 8.30 uur met het springen en dressuur rijden vanaf 9.00 uur om het verenigingskampioenschap. Vanaf 14.00 uur komen de vier- en zestallen in actie.

© Foto: RTV Ideaal